:: MALAYSIA : result formula one 2010 ::

[photo ehsan Mr and Mrs google]
kini, berakhir sudah Formula One @ Sepang. nampaknya keadaan cuaca banyak tidak mengizinkan pemandu-pemandu beraksi dengan baik. tetapi peluang ini telah digunakan oleh kedua-dua pemandu pasukan Red Bull, Sebastian Vettel & Mark Webber untuk beraksi cemerlang. untuk pelumba-pelumba lain, banyak lagi peluang untuk mengatasinya.

walaupun agak terkilan dengan aksi Lewis Hamilton, tapi persembahan nya tetap mantap dan bertenaga. so, result nya pasti semua sudah tahu. tambahan pula, ramai yang pergi ke litar Sepang kelmarin. jom kita saksikan result formula one 2010 di Sepang, Malaysia. sumber-sumber dari official F1 website >>click here<<

[litar Grand Prix Sepang, Malaysia]
[klik photo untuk tumbesaran]

6 comment on :: MALAYSIA : result formula one 2010 :: :

E.d.Y said... on 05 April, 2010

hamilton, button ngan massa mmg terbaik...laju gile..men potong je...agak2 corot gak la time start tu

mie said... on 05 April, 2010

itu la....
rugi xdpt tgk....
hohohohooo

hidayah said... on 05 April, 2010

haha banyak kali gelak tgok semalam. huhu. wonder gak tengok keta pon 1 benda yang mlucukan.

mie said... on 05 April, 2010

itu la!!
bleh berputar mcm kipas plak..
hehehee

miss zahidah said... on 01 May, 2010

tak de perasaan nak tengok lumba kereta bila teringat cerita final destination =(

mie said... on 09 April, 2011

macam tu la pula..
eheheee

:: instagram ::

:: banner ::

ping.sg - the community meta blog for singapore bloggers
new