:: promosi barangan AQURA percuma ::

salam....
anda ingin memiliki barangan AQURA secara percuma???
sabun tahan mengantuk AQURA trial pack (20 g)
ataupun
shampoo untuk wanita bertudung trial pack (30 ml)
mudah dan senang!!! iaitu

5 pembeli terawal tudung lycra boleh mendapatkan salah satu barangan ini secara percuma!!! cepat sementara masih ada. ada juga boleh melayari >>click here<< untuk keterangan lanjut. antara contoh tudung lycra yang dijual adalah:
tudung lycra awning sulam
tudung lycra design belakang
tudung lycra design dwitone n twist

banyak lagi contoh-contoh tudung lycra!!! boleh lawati segera sementara stock masih ada. lagipun kedai ini baru di buka oleh senior sekerja aku!! so, sebagai junior yang baik dan kacak. aku tolong promosikan nya. apalagi, sila la terjah ye >>click here<<

15 comment on :: promosi barangan AQURA percuma :: :

E.d.Y said... on 30 March, 2010

sabun tahan mengantuk?

mie said... on 30 March, 2010

lor...
xpenah dgr ke??
produk terbaru...

hidayah said... on 30 March, 2010

haha.

jadi2.

wa kena babe.

mie said... on 30 March, 2010

ye ke!!
so, kena beli la...
hahhaa

h3r0 said... on 30 March, 2010

Selalu drive jauh leh la beli..
kalau yg study pun ok gak...

sabun! di bilik mandi sabun!!!

mie said... on 31 March, 2010

itu la!!!
sabun menyabun...
hehhee

nurfaiz shaidan said... on 31 March, 2010

comel model tudung itu
hahahaha

mie said... on 31 March, 2010

iye le!!
nampak ada lesung pipit skit!!
hahhahaaa

eqbalzack said... on 31 March, 2010

bro...bila naik kapal?
ke tak naik dah? hehe

sila ke blog abg eq...ada sesuatu menunggu anda kat sana...

kalau turun KL bitau....adiooss!

Nizam6281 said... on 31 March, 2010

ni yang iklan kat tv 3 ke?
yang mamat afrika rambut jadi lurus tu huhu
bro komen entri ni..hehe contest tu huhu
http://goo.gl/0nCb
komen taw

mie said... on 31 March, 2010

abg eq!!!
ntah la, management terlalu busy kot...
sampai lupa hal2 mcm ni...

no problem!!

mie said... on 31 March, 2010

nizam!!!
iye ke??
gue lama dah xtgk tv...
hehehee

+akufobia+ said... on 03 April, 2010

tudung ni tak buat aku berahi la.tak minat.haha.

mie said... on 03 April, 2010

berahi??
hahahaaa

miss zahidah said... on 01 May, 2010

mana nak cari sabun and syampu tu?

:: instagram ::

:: banner ::

ping.sg - the community meta blog for singapore bloggers
new