:: chocolate fashion show ::

haloha......
dah lama rasanya blog ni tak berupdate....
agak sibuk dan malas sikit.....
so, hanya photo saja yang dapat di update.....
selamat meng"usha"....

16 comment on :: chocolate fashion show :: :

littlenailofar said... on 13 March, 2010

gambar no 2 tu paling lawa dan kretif skali...

cokelat dia pun smart, model pun lawa sopan santun sikit pakaian dia

yang lain2 tu ok gak la..

koru said... on 13 March, 2010

omg..ingatkan baju dibuat dari chocholate..

**btw,cun gak ar design2 ni..tapi,ader ke orang nak pakai g shopping pakai baju2 ni XD.

mie said... on 13 March, 2010

littlenailofar--->wah!!! boleh jadi pengkritik yang hebat... mmg nampak sedap pun..

mie said... on 13 March, 2010

koru--->kalo pakai baju ni buata shopping.. habis la kena serbu nnti...

miss chidori said... on 13 March, 2010

erk..rs mcm nk mkn je coklat2 tuh..uhuhuh

ciKeju said... on 13 March, 2010

makan sedap nieh..haha
:D

intan payung said... on 13 March, 2010

kejadahnye la diorang ni..
nak buat kelainan sampai jd camni hahaha

sayang said... on 13 March, 2010

LOL

pening sunguh said... on 13 March, 2010

kalu aku jdik model 2 sah2 tingal sekerat jer baju 2, lg sekerat dlm perot. haha..

mie said... on 13 March, 2010

chidori---> makan jangan xmakan!!! hahahaa

mie said... on 13 March, 2010

cikeju--->mmg sedap,tersangat sedap...

mie said... on 13 March, 2010

intan payung--->ntah la, kalau lapo, baju sndirir boleh mkn...

mie said... on 13 March, 2010

sayang---> lol!!! hehhee

mie said... on 13 March, 2010

pening sungguh--->baju pun kena ratah... hehehe

hidayah said... on 13 March, 2010

huh~
pakngah, nak cokelat ngah...
huhuhuhu

bole eh wat baju
so sexy

mie said... on 13 March, 2010

ye ke!!!
permintaan akan ditunaikan..
hahaaaa

:: instagram ::

:: banner ::

ping.sg - the community meta blog for singapore bloggers
new