:: hotel and restaurant ::

haloha....
kita sedia maklum....di jepun,banyak betul benda2 pelik....ntah la,maybe ini la dinamakan "save space"....heheee!!!contoh nya restaurant atas pokok ni.....menarik ke???hahahaaaaa.....
selain tu....terdapat juga hotel yang lain dari yang lain....rasanya xde la mahal sangat kalo nak sewa...seorang satu bilik....ini lah japanese hotel!!!hehehheee...
:vv50.gif::vv50.gif::vv50.gif:

5 comment on :: hotel and restaurant :: :

QueeN said... on 14 July, 2009

ada eh restoran cam tu.. nak naik cam ne tu? ada lift ke dlm batang pokok tu?

Atikah HM said... on 14 July, 2009

restoran atas pokok??? hahahah!! interestinggg~! ;p

lizz said... on 14 July, 2009

pergh!!! hebat. dating kat restaurant camtu ok gak.wahehehe

LALA said... on 14 July, 2009

seb bek pokok tu besar mcm giant..romantik ah dating kat situ....xpyh susah2 naik eye on mesia ke..eye on london ke nk tgk pemandangan..huhu..tapi yg hotel tu ade sket xphm..xphm ngn konsep bilik die..huhu

hidayah said... on 15 July, 2009

huh~ mana la mie dapat pic2x camni nih

org kat lua sna mmg gila kan...

chi-si

:: instagram ::

:: banner ::

ping.sg - the community meta blog for singapore bloggers
new