:: movie times ::

haloha....
akhirnya, dapat juga aku melayan filem "the curious case of benjamin button".... ingat kan citer slow macam ni boring..... tapi bila aku tengok, best juga la melayan citer ni....walaupun konsep lama, cerita nya menarik..... tambahan plak hero & heroin terkenal....brad pitt & cate blanchett..... aku tertarik dengan ayat ni "life isn't measured in minutes, but in moments", apakah maksud nya??hehehe....so, x rugi layan citer ni....
then, sempat juga aku melayan korean movie plak.... "my darling FBI", atau dinamakan juga sebagai "my boyfriend agents"..... boleh tahan juga la citer ni.... citer ni, xde la feeling lebih-lebih sangat.... ada juga part comedy nya....lagipun, heroin nya cute la.... boleh la kalo nak layan time free.... kita tengok bagaimana usaha hero nak mengambil hati heroin balik!!!adakah perlu bongkarkan pekerjaan nya sebagai FBI??heheheee....

10 comment on :: movie times :: :

Redbloodsnow said... on 19 May, 2009

Minie smlm baru jek habis donlod citer benjamin button tuh. x sabo nk nengok. minie did take a peek dlm citer tuh n die kate mmg best citer neh...

huhuhu...x sabo wooo nak nengok :P

mie said... on 19 May, 2009

itu la....
best juga citer ni...
hehehee

moonie said... on 19 May, 2009

lor naper x ajak gue skali..

mie said... on 19 May, 2009

dah puas ajak...
pastu, asyik menghilang je...
hahhaaaa

julietANNA said... on 19 May, 2009

mcm best je cerita my darling FBI tu.haha.
xbest laa ssh nk donlod movie,internet lembap.
slumdog millionaire aritu nk tggu donlod punya laa lme xsiap2 lg.last2 bli je :)

mie said... on 19 May, 2009

itu la...
nak tggu download mmg lama...
internet skrg ni mmg slow...
hehehheeee

Mi$$ CindERe||a said... on 19 May, 2009

huhuhu... mie, nak cerita my darling FBI tu!

mie said... on 19 May, 2009

ambil la....
jangan malu-malu....
hahahaaaa

NaDiaHaNuM~ said... on 20 May, 2009

tak abes2 lg tgk cite benjamin tuh..
slowww..asek tertido jek..
huhu..

mie said... on 20 May, 2009

ayoyo!!!
cite mmg slow....
tp penyh pengertian....
ceewaahhh!!!heheheee

:: instagram ::

:: banner ::

ping.sg - the community meta blog for singapore bloggers
new