:: ubie's tag ::

1. Snap the picture of both inner and outer of your purse.
2. Introduce your purse brand, price & where you buy.
3. Take out whatever its inside your purse.
4. Tagged other 7 person.
5. Comment on your friend’s (who tagged you) purse.

:: 1st box ::
tu la dompet aku,warna hitam....jenama dunhill tapi bukan original la...beli kat pasar malam je....apa guna beli yang mahal.....nnti kena curi kan susah....biar buruk,baru orang anggap xde apa2 dalam dompet tu...hahahahaha!!!

:: 2nd box ::
ada debit & credit card HSBC......debit & credit card maybank....debit card BSN....aneka card....egenting worldcard.....student card STC.....ic aku.....seafarer card.....lesen L & full (motor & kereta).....

:: 3rd box ::
satelitte phone postpaid (10 dollar)....look @ life card.....disneyland resort paris card.....brastel card (kad phone jepun).....eiffel tower card.....universal studio japan card.....london eye card......

:: 4th box ::
wang kertas & syiling korea (71700 won).....wang singapore (10 dollar)......wang usa (2 dollar).....wang egypt (2 pound).....wang syiling japan (1100 yen).....wang malaysia (RM 6).....

so,ini je la yang ada dalam dompet aku skrg.....gambar2 xde coz aku xsuka simpan gambar....hahahhaa!!!!lagipun,xde mende menarik pun dalam dompet aku ni....maklum la,dompet murah!!!kalo ikut peraturan kena tag 7 orang.....dengan ini,aku malas nak tag sape2.....kalo rajin buat la!!!adios....

:bofu_14::bofu_14::bofu_14:

7 comment on :: ubie's tag :: :

iN said... on 12 March, 2009

apesal gamba guwe xde neh
x aci tol
waaaaaaaaaaaaaaa:p

mie said... on 12 March, 2009

penting ke???
aci kat kedai ;a...
hahhaha

deennasour said... on 12 March, 2009

wah kad kredit.!!!
aku nak buat tapi dilarang oleh kebanyakkan orang yg rapat dgn aku. lu pikirlah sendirik napa.ekeke

aku sokong bab wallet tu. tapi aku guna BUM. ori tak ori, lantak la. ori kot.

erm, dlm wallet aku ada gambar awek number 1 and 4. miahaha.
tapi aku skang tgh syg awek no.5.
ekekeke

mie said... on 12 March, 2009

alalaaa....
credit card tu guna time emergency je....
sakan koleksi awek ko..
hhahahaa

moonie said... on 13 March, 2009

miangnyer dinasour..nasib la ko dinasour..naper x letak nama buaya ker, tenok ker ...ish jahatnyer aku..

moonie said... on 13 March, 2009

waa byknyer credit card ..kayer tol pak cik..pas2 worldwide gitew..huhu ... valid ker seme2 card iteww??

bestnyer jadik cik mie.. ish x b'syukur lak aku..

mie said... on 13 March, 2009

isk isk....
tu cuma contoh kad je....
gue mn de duit....
tggu moonie sedekah je la...
heheheee

:: instagram ::

:: banner ::

ping.sg - the community meta blog for singapore bloggers
new