:: earth hour 2009 ::


haloha.....
sana sini,orang sibuk cerita tentang earth hour ni....isu pemanasan global ni,menggalakkan kita memadamkan lampu dalam masa 1 jam....alahai!!sekejap je...ingat 4-5 hari....hehehe!!!banyak blog2 yang ketengah kan isu ni......celebrity2 pun xketinggalan dalam menyahut seruan ni.....sudah lumrah blog ni....setiap cerita pasti ada gambar......

so,dalam menyahut usaha2 WWF ni....jom la,ramai2 kita memadamkan barangan electric selama 1 jam saja.....tapi,rasanya cuma lampu je kot!!!nak padam semua barangan electric...cam xsesuai plak....kalo nak tau lebih lanjut,boleh click here....k la,program bermula.....
date: 28 march 2009
time: 2030 till 2130
:vv32.gif::vv32.gif::vv32.gif:

15 comment on :: earth hour 2009 :: :

rizz said... on 25 March, 2009

moh le ttup lampu

mie said... on 25 March, 2009

tutup lampu je....
tv xleh tutup...
nk tgk berita perdana...
heheheee

azizwan(dot)com said... on 25 March, 2009

kpd yg nk berehem-ehem time ni opkos la dpt support 100% kempen earth hour ni sbb romantik ape bergelap. klau nk lampu juga, just pasang candle pun ok. fuh, tak dpt aku bygkan keromantikkannya. hahaha ;)

p/s: komen suka-suki

Atikah HM said... on 25 March, 2009

i love ad yg ada dr.muszaphar n alex! =p

kalau dlm bahasa brunei.. "bah, pajahi tah lampung ah" =p meaning, tutup lampu! hehehe~

moonie said... on 25 March, 2009

barangan letrik seme ker..baiklah!

tutop tv,berita xleh tgk la,lampu,laptop,peti ais,air cond xderk,kipas waa panas la,berenti mengecas paper slame sejam,masak b4 maghrib,
ececeh dah list tuh per nak wat sab2 nih

aziz,ko xder len.. huh .. waa atikah awak org brunei ker..

mie said... on 25 March, 2009

azizwan--->nk kn sediakan lilin2 wangi ni....hehe

atikah--->bah,pajahi tah lampung ah!!!sedap plak bl speaking brunei ni..

moonie--->tutup punca utama trus la moonie..kan senang..

TRISYA ALEESA JAMIL said... on 25 March, 2009

Kalau inda di pajahi lampung atu bulih kah?? ~ itu soalan si Mie dalam bahasa Brunei...
Bah Mie bisai jua kurapak Brunei mu atu...
(Mie ok juga ngko speaking brunei tuh)... hehehehe

moonie said... on 25 March, 2009

waa speaking brunei,yg madam plak,bahasa per tuh..huhu..

ha'a kan,tutop jerk trus suis utama..wahaha bijak2..xyah penat2 gue wat satu2..timaseh (bunyik ala2 alleycat pas2 der echo kit)

mie said... on 25 March, 2009

mama aleesa--->kan gue de darah brunei...xbulih!!!hahahaa

moonie--->sama2 kasih!!!bunyi cam pussycat doll plak...hahaaaa

h3r0 said... on 25 March, 2009

meh kita sokong rame2.. kempen nie...

mie said... on 25 March, 2009

jom sokong ramai!!!
sejam pun jadi la....

menteil said... on 26 March, 2009

hehe.. aku tak yakin leh join..
pc nie pon on 24jam..
takper2..
boleh torai..

mie said... on 26 March, 2009

sama la...
laptop gue pun 24jam ni....
cuma pajahi tah lampung je...
hehehehe

CJ-alhafiz said... on 26 March, 2009

tutup lampu.......
pasangan yg berkawin mesti suka ngan kempen ni..
hahaha!!!! kiddin'....

mie said... on 26 March, 2009

alaa....
sejam pun tutup lampu...
hahhaaaa

:: instagram ::

:: banner ::

ping.sg - the community meta blog for singapore bloggers
new