:: anime mode ::




haloha....
seperti biasa....blog kena la update tapi malas plak nak update....maklum la,ada ramai lagi yg dh update cite best2.....so,korang bleh la tengok blog member aku ni...rajin beno diorang update....

so,hari ni aku cuma nk share flash anime je....anime yang atas,korang bleh click kalo nak dengar dia speaking.....tapi kalo xpaham, nasib la....hahhahaa!!!yang bawah ni plak cuma dikenali sbg nohohons...!!!aku xtau kenapa dipanggil gitu.....kalo korang nk pic bawa ni bleh click here.....ada banyak lg anime,try la...adios!!!





:wave::wave::wave:

16 comment on :: anime mode :: :

iN said... on 10 March, 2009

pak cik nih
g merempit pun sempat ek apdate belog
rajin sungguh :p

mie said... on 10 March, 2009

biasa la...
gue kan mat rempit harapan negara...
bukan mcm ubi kayu tu,....
hahahhahaa

nurani said... on 11 March, 2009

kite main mata si pompuan japanese tu, tak juling-juling juga.... tak boring ke dia duk sini,
mie? tak kesian ke kat dia duk sorang-sorang... si nohohons tu pulak asyik goyang kepala jer... makanan tak pulak dia makan, cube cik mie bagi sikit... kot kot nohohons tu lapaq...

mie said... on 11 March, 2009

dia xkn boring kalo gue de...
buat pe nk kesian....
makanan tu,tuk tetamu je...
hahahhaa...

nurani said... on 11 March, 2009

lepas ni kena bawa gak ar dia p keje same...
nak p dh dia.... tinggal gue sorang-sorang
bile abis cuti ni...

mie said... on 11 March, 2009

xpayah....
dia bleh jaga blog ni....
cuti???lmbat lagi....
awal bln 5 abis la....

nurani said... on 11 March, 2009

la... lambat lagi rupenye... ingtkn esok lusa... ade lebih kurang 1 bulan lebih lagi... dah abis rounders ker...

mie said... on 11 March, 2009

hmmmm....
keje lama...ct ke la lama...
lps ni,smb keje blk..
ssh la nk online ni...
hehehehe

masviona said... on 11 March, 2009

salam ziarah kembali dari masviona.com
hiksss...cute nye anime nih....nak gak...:)

mie said... on 11 March, 2009

thankz.....
ziarah2 la slalu...

moonie said... on 11 March, 2009

ala sedih la kalu cik mie dah keje nant..mest rindu maut kat cik mie..huhu..

makanan 2 kat tetamu jerk nurani.. lalala... erkkk kenyang doh aku..balik lu

mie said... on 11 March, 2009

ye ke!!!!
biasa la....
time cuti ni la bersandiwara....
hahhaahhaa

moonie said... on 11 March, 2009

sandiwara per maksod tuh??

sayer ni org moden ..xpaham istilah bahasa kuno tersebut..haha jahatnyer merendahkan bahasa sendirik.. p serius xtaw

mie said... on 11 March, 2009

sandiwara semasa....
maksud nya.....
bercuti puas2 sebelum kembali ke rutin harian....
alaa...ni kan ayat2 jiwang....(betul ke)
hahhahaaa....

moonie said... on 13 March, 2009

laa masok rini baru leh tgk muka cute girl kek atas 2.. sama itew adik dier.. ri 2 xderk kepala der mata jerk ..ingat kan alien ..lawa wei mata dier.. sep ikot kemana saja sayer pegii ..

emphh jaga blog nie taww ..

mie said... on 13 March, 2009

iye la tu....
mmg tuk jaga blog ni la...
hehheeee...

:: instagram ::

:: banner ::

ping.sg - the community meta blog for singapore bloggers
new