:: streamyx oh streamyx ::


hmmmm....
rasa malas je nak update blog kali ni....bukan pe,ni disebabkan masalah streamyx yang terlalu lembab dan menyusahkan.....kenapa la dengan streamyx ni....ada saja xkena!!!kali ni,aku siap pasang network meter lagi....kalo tgk graph meter,memang la streamyx la masalah nya.....

konon nya,banyak la promosi....tapi pasang yang paling mahal pun sama je....slalu je server down!!!ingat lepas ni nak tukar broadband la....or any internet connection....serik rasa nya guna streamyx ni.....pastu,siap call rumah buat promotion tentang streamyx....padahal cakap saja je lebih.....kepada sapa2 nak guna streamyx tu,fikir la puas2...jangan terpedaya!!!

:bofu_19::bofu_19::bofu_19:

5 comment on :: streamyx oh streamyx :: :

moonie said... on 22 February, 2009

hehe, samer la kes nyer ngan eden..semalam signal ijau ajerk...sakit gak tgk, x berkelip2..if u wanna buy broadband, dont buy maxis,i used to it,bro..ala celcom pon samer...p tgk location la plak kann...eden dok kat ujung dunia so lembab r, hav to admit..lol ..

hehe, sabar jela..

ejoy said... on 22 February, 2009

Klu rasa nak tukar broadband better awak fikirkan berjuta kali krn aku dah pnh pakai n mmg lagila hampanyanya even nak buka YM pun tak boleh cam hampeh..

mie said... on 23 February, 2009

moonie...
thankz,macam2 la...tu la nk kn cari broadband yg ok la....tapi kat malaaysia ni,broadband pe yg ok ek...confuse2..

ejoy...
lor,camtu plak ke....nmpak gaya,kn pakai streamyx gak la...huhu

Anonymous said... on 28 February, 2009

mie..kalo ada rs nak tukar gn broadband,i suggest u to use celcom broadband yg package rm98/month.connectionnya sgt excellent bla berada di zone 3g.kalo xdak 3g pun mcm umah ili kat yan plus d bwh kaki gunung jerai, ili still can watch video wlaupun slow.kakak n abg ili depa guna maxis broadband.tp depa kata mcm hampeh wlaupun berada di zon 3g.so..pk2 kan lah yea....

mie said... on 28 February, 2009

ye ke!!!
thankz ili....
ingat nk pakai celcom gak la...
tp sayang la plak....
bila da kat datrat je leh guna....
huhuhu...

:: instagram ::

:: banner ::

ping.sg - the community meta blog for singapore bloggers
new