:: dr cardin ::


haloha....
tiba-tiba rasa rajin plak nak update blog ni....kali aku nak share photo gambo kasut & sandal aku la....."dr cardin"..dah lama mengidam nak beli jenama ni......tapi bila ada duit,kasut baru xmenarik plak....nasib kali ni punya,mmg kena sangat....so,xpe la sekali-sekala menghabiskan duit .....hahahha

jenama ni,xtermasuk dengan boikot kan!!!harap2 xde la....dulu time sekolah da gak kasut jenama ni,menarik sangat....tapi,apakan daya.....duit xde.....xkan nak guna biasiswa plak.....so,terpaksa la tahan sampai sekarang.....ok.skrang masuk la musim untuk berjimat cermat.....adios!!!

:woooh::woooh::woooh:

4 comment on :: dr cardin :: :

TRISYA ALEESA JAMIL said... on 12 February, 2009

ngaper semacam jerk bau kat blog nih yer....

mie said... on 13 February, 2009

bau gapo??
wangi je....
kasut baru ni....

nadyazgal said... on 04 March, 2010

blh taw tak awk beli jenama ni kat mn??

mie said... on 04 March, 2010

eh!!!!
kat kedai kasut la...
dr cardin kat mana2 pun ada...

:: instagram ::

:: banner ::

ping.sg - the community meta blog for singapore bloggers
new