:: air asia promotion ::


wahh!!!!
air asia skrg buat promotion,potongan 20%....lekas-lekas,kalo tengok pada harga memang la jauh bezanya tapi.....ramai pulak yang suka menempah flight....cepat je harga naik balik....promotion ini untuk tempahan pada 18-19 February je....tapi untuk penerbangan 18/2/09 - 31/1/10....

jangan ketinggalan untuk sesiapa yang akan berkahwin tu.....leh la rancang tempat nak pergi honeymoon....hahahaha!!!sebenarnya,aku pun xpernah naik air asia.....xtau la servis camna....maybe nak try gak satu hari nanti....heheee!!!dalam banyak2 tu,tertari pula kat promotion pergi london ngan beijing...murah tu.....

p/s:pada yang bakal mengakhiri zaman bujang tu,dah plan ke tempat honeymoon....hahaaha!!!


:bofu_11::bofu_11::bofu_11:

6 comment on :: air asia promotion :: :

iN said... on 18 February, 2009

pak cik nk g honeymoon mane
London ke
nk ikoooooooooot bleh :D

mie said... on 18 February, 2009

bleh apa salahnya....
tapi beli tiket untuk 3org skali ek...
hohoho...

iN said... on 19 February, 2009

apesal 3 lak??????????????????

mie said... on 19 February, 2009

kata nk gi honeymoon...
sorang lg tukang angkat brg la...
ubi la...
hahaaaaa

cik pepatung said... on 20 February, 2009

mcm best je...lagi best kalo atuk gue yg hensem ni belikan untuk gue...

mie said... on 20 February, 2009

asal nya memang nk blikan tuk pepatung..
tapi pepatung kan nk honeymoon kat gunung kinabalu je...
xyah naik flight...
kan dh ada kepak sendiri

:: instagram ::

:: banner ::

ping.sg - the community meta blog for singapore bloggers
new