:: filem hooperz & dot dot dot ::

 hooperz!!! filem yang bergenre kan komedi sukan. ia mengisakan sekumpulan pasukan bola jaring yang mempunyai latar belakang dan karektor yang berbeza. dengan penampilan pelakon-pelakon yang comel dan hot memang membuat kan keterujaan untuk menonton filem ini. dibarisi oleh anita baharom, dawn jeremiah, melissa maureen, juliana evans, intan nursaina, amy mastura, adibah nor dan ramai lagi.

teknik pengolahan setiap watak memang menarik walaupun nampak agak simple. dan setiap seorang memiliki karektor yang pasti akan membuat anda tertawa. apa lagi!!! jangan lupa menonton hooperz. jom kita lihat gambar ekslusif dari hooperz the movie. saksikan....




p/s: alamak!! gambar giveaway inner shine pula yang keluar!!! hahahaa

12 comment on :: filem hooperz & dot dot dot :: :

brat2104 said... on 24 April, 2010

nape, klu nk cite pasal sukan, pasal remaja, mesti begitu je persembahannya? hurmm.. diakui pelakonnya ramai yg aku suka tp...

xpe la. aku mmg old fashion

mie said... on 24 April, 2010

muka zaman berbeza!!!
lain orang lain citarasa...
hahhahaaa

asilahkassim said... on 25 April, 2010

citer cam best je

Wan Perlis said... on 25 April, 2010

dah lama kak amy tak berlakon

mie said... on 25 April, 2010

asilah!!!
mmg menarik pun..
xsia2 tengok...

mie said... on 25 April, 2010

wan!!!
gue pun nak gi tgk amy mastura la...
lama dia xberlakon....
hehehee

sheilazrien said... on 25 April, 2010

lame gile x maen netball !! HAHAHA..
*xpepasal jek kan ?!

:D

giveaway ape tue ?!
:D

mie said... on 25 April, 2010

best tgk netball ni..
tambah2 time gaduh...
ahhahaa...

bukan giveaway, hanya gimik...

bellar0ssa said... on 25 April, 2010

huhu cm best je hooperz! kene tengok ni.huhu

mie said... on 26 April, 2010

boleh la...
gue tgk pun, sbb rindukan amy mastura
heheheee

miss zahidah said... on 30 April, 2010

cantik la inner shine punya giveaway tu =)

mie said... on 30 April, 2010

itu la!!!
menarik mmg da boom..

:: instagram ::

:: banner ::

ping.sg - the community meta blog for singapore bloggers
new