:: contesta gundammerz siri 1 ::

haloha....
kali ni, contest lagi..... maklum la, ramai tengah anjurkan contest.... sertai je la!!!alang-alang boleh menang..... GUNDAM???aku pernah try pasang gundam ni.... tapi agak lece skit.... perlukan sepenuh penumpuan..... tapi orang cakap, gundam kat Jepun lagi murah dari Malaysia.... sebab setiap kali sampai Jepun, mesti ada member-member aku beli gundam.... aku je yang xbeli!!!tapi kalau dapat free, mestila nak....hehehee!!!!
senang saja nak join contest ni.... korang boleh click je banner diatas ni ataupun terus click je blog uncle!!!mudah dan ringkas.....hadiah nya, semestinya gundam!!!jom ramai-ramai memeriahkan majlis ni....hahahaha!!!

4 comment on :: contesta gundammerz siri 1 :: :

just call me uncle said... on 30 January, 2010

hahah terima kasih kerana menyertai contes yg uncle anjurkan..tak payah pening kepala..just tepek banner abis citer..nak pasang mmg leceh..uncle ada sediakan tutorial cara paling mudah uncle tunjukkan..cabutan akan diadakan pasa stiap bulan hhahah ko letak je lah entry tu sampai ke tua ek hahahahha dah jadi follower uncle?

kat jepun mmg murah sebab negara pengeluar..sampai malaysia kena tax..otomatik mahal lah..kalau nak beli online pastikan beli sekotak2..dia kira macam kiriman hadiah ..kalau beli satu kontena mmg sakit lah.hihihi

mie said... on 30 January, 2010

ooooo....
gitu rupanya!!!!!
no problem, semua dikira beres..
heheheee

just call me uncle said... on 05 February, 2010

2 hari je tinggal beb..siapa lah yang bertuah tuu?

mie said... on 06 February, 2010

gue kot yang bertuah!!!
bagi je skrg ...
hahahaaa

:: instagram ::

:: banner ::

ping.sg - the community meta blog for singapore bloggers
new