:: bosanova ::

Hari2 yg membosankan datang lagi…ntah la, ape yg aku nk buat ni.....hostel pun rasa sunyi je…..blog plak, lm xupdate…..rasa mls la la plak….Cuma skrg ni, kn focus ms tuk study je….maklum la, hepi gile bl dh pindah blk ni….tenang!!! aman!!!

Bukan pe,Cuma nk update record br je…1satu hari suntuk layan movie je….smpi nk bengkak mata ni…xde mende nak wat…so,lyn movie je la….byk gak cite yg aku layan ni…..de yg dh tgk tp gk blk….hehe

Byk genre gak cite yg aku tgh ni….antaranya, “ARANG”, TOO BEAUTIFUL TO LIE”, “SPIDERMAN 3”, “GHOST RIDER”, “ILLEGAL ALIENS”, “MUSIC & LYRICS”, “LOONEY TUNES BACK IN ACTION” and “NAKED WEAPON”.

Ni la kejenya bl dh boring…..teringat plak kat membe2 yg dh smpi Malaysia…enjoy sakan la…aku menyusul kemudian la….1 lg, ari jumaat n ink buka jahitan operate ni…riso gak ni….bkn pe, bukan jahitan biasa….tp gn stapler kot..aku tgk pun gerun..!!!








5 comment on :: bosanova :: :

atieieka said... on 09 May, 2007

lama rasanya tak comment se'extream' yg boley!! **ayat hiperbola**

so..

pix1:: adakah ini cerita hantu??

pix2:: gue masih blom layan citer ni~ tunggu org belanja!!

pix3:: citer apa ni?? mcm best jerkkk!! korean kann??

pix4:: nampak mcm tak beshh pon!!

pix5:: music n lyrics...macam best!! romantik takk??

pix6::gue suka cara susun atur tulisannya

pix7:: citer budak2 ker?? ko cakap aku budak2..tapi aku tak tgk pon citer mcm ni~**winK*

pix8:: dulu gue kecil2 suka corak askar ni~

p/s:: after this kalo nak letak pix bnyak2 mcm ni... sila label nama ok!! daku tak pandai bc korean!!mie, btol ker satu hari ko tgk 8 movie?? sempat ker?? kalo aku...24 jam 2 rasa macam tak cukup jekrkk~

Cik Pepatung said... on 09 May, 2007

mie...biar betul ko ni?tengok 8 movies a day???dah oral ke??dah pindah bilik ekk..tentu tak tension ngan budak roomate tu lagi kan..or dia dah balik m'sia??huhu..tentu ko rindu padanya..hahahahaha...

mie said... on 09 May, 2007

lor....
1 hari suntuk lyn movie....
mesti la tgk semua skali....
ieka, gue mls nk label la....
nnti gue ajor korean language..

atieieka said... on 09 May, 2007

korean language...
boley juga~
kamu pandai ker????

mie said... on 10 May, 2007

lor...
kan gue de bgtau....
gue de mix korean...
xcayo lg ke...???
haaahaaa...

:: instagram ::

:: banner ::

ping.sg - the community meta blog for singapore bloggers
new