:: japan painted train ::



:grunge_033::grunge_033::grunge_033:

11 comment on :: japan painted train :: :

Mr PenyuBiru said... on 08 October, 2009

mmg kreatip btul diorang ni.

hidayah said... on 08 October, 2009

malaysia punya camne ?

isha said... on 06 February, 2010

bestnye klauade train mcm tu kat malaysia
mybe malaysia tak brani ambik risiko

joegrimjow said... on 06 February, 2010

bile nak paint camni kat ktm?

KaorU IchibaNa said... on 06 February, 2010

wah..budak2 jepun sumer bley wat duit dengan cat2 ni..tapi budak2 kiter macam ne..??cat kat toilet je lar..

cik syazni said... on 06 February, 2010

mau naik yg doremon!

miss keroppi said... on 06 February, 2010

wah..cantiknye...ari2 naik tren pon bez...heheXD

mie said... on 06 February, 2010

mr penyu--->itu la, org kita pun kreatif gak...

yaya--->malaysia cuma iklan je byk ...hehe

isha--->itu la, lgpun menarik minat org luar juga...

joe--->tggu gue jd org kuat ktm...ahhaha

kaoru--->kat toilet bukan cat tp menconteng!!!

syazni--->sila2..jgn malu2...

mie said... on 06 February, 2010

miss keroppi--->itu la, br da daya tarikan...

-ROCKprincess- said... on 06 February, 2010

haha...
comel2...
kalau arr train ktm tue comel camnie...
xder arr asyik gambar iklan jerk memanjang...
huhu...

mie said... on 06 February, 2010

rock--->betul tu!!!tp iklan tu maybe income tuk diorang la...

:: instagram ::

:: banner ::

ping.sg - the community meta blog for singapore bloggers
new